Управителен Съвет

Шеф Владимир Тодоров 

Председател

Млад ентусиаст в кулинарията, с невероятни отличия на 25 години. Завършил Кулинарната Академия HRC. В момента е главен готвач на ресторант Бистрело, но това не го спира да продължава обучението си в търсене на български продукти, вкусове и усъвършенстване на кулинарната му визия.

Шеф Виктор Жечев 

Заместник Председател

Повече от 10 стаж в кулинарната индустрия работил на няколко континента. В момента е старши преподавател в Кулинарната Академия HRC. За него готвенето не е само работа, а истинско удоволствие и отговорност която да уважаваш и да предаваш напред.

Шеф Йордан Касабов

Главен Секретар

Сърцат и усмихнат готвач, неуморен в разстежа си. С години опит в кунарното изкуство, работил в страни като САЩ, Холандия и Англия. Изключителен привърженик да работи за намаляването на хранителните отпадъци в кухнята.

Шеф Велизар Малинов

Член на Управителния Съвет

Със 10г. опит в САЩ, Германия и Лондон, някой от местата в които се изгражда са Aquavit, Sketch и Roka. В момента е в екипа на откриващият се Hyatt Regency в София.

Завършил HRC Академия, последните години той се посвещава изцяло на сладкарството.

Шеф Симеон Николов

Член на Управителния Съвет

Пътят му към кулинарната сцена започва от Софийската професионална гимназия по туризъм, след което завършва Кулинарната Академия HRC, където придобива стаж в Англия и САЩ, а след това работи в Дания. Симеон печели Кулинарната купа за ученици в Пловдив през 2015, а през следващата година е част от отбора представляващ България на европейските квалификации за Bocuse D’or в Унгария.

Шеф Петко Костадинов

Член на Управителния Съвет

Трето поколение сладкар и благодарение на ранното си навлизане в сферата на професионалното сладкарство, той се доказва като специалист. Опитът му започва във фирма „Змееборец“ ООД, където и в момента е продуктов лектор и консултант на професионалисти от сферата на ХОРЕКА. Успоредно с това провежда обучения и демонстрации, обхващащи всички аспекти на сладкарството. Стремежът му е въвеждането на модерните и съвременни методи на работа и най-новите тенденции в бранша. 

Шеф Димитър Боев

Член на Управителния Съвет

Завършил е HRC Culinary Academy. Стажувал е в Южна Африка и Америка. Работил е в Лондон и Париж, днес работи във Виена . Традиционалист и любител на историята. Любител на старата българска кухня. Подържа кулинарна страница, съдържаща видео уроци и други интересни теми, свързани с българската кухня.

Партньори

Bulgarian Association of Professional Chefs
Zmeeborets
Olimport-logo.jpg.png
Microgreens Bulgaria
Freeze Dried Dot Bg
2 Storks Bulgaria

@ 2021 - Chef's Club Sofia. All rights reserved.

а. 18 Ангел Кънчев, 1000 София, България

т. +359 (0) 899 835 190

е. chefsclubsofia@gmail.com

f. Chefs Club Sofia