UFS Academy стартира и в България


Създадена от „ От професионалисти за Професионалисти “, компанията Unilever Food Solution винаги е била неизменна част от всяка професионална кухня. А днес в тази обстановка на несигурност, е от голямо значение за всички нас, като професионалисти, за да не спираме да се учим и да се развиваме. Unilever Food Solution показват, че тяхното мото „от готвачи за готвачи„ е в пълна сила и е в подкрепа на българските готвачи в техния път на професионално развитие.

 

Днес за всички професионални кулинари, ви представяме UFS Academy онлайн платформата, където вие ще може да се докоснете макар и извън кухните до модерните методи и техники в света на кулинарията. Ще имате и възможност да научите нови неща, създадени от професионални готвачи със същата голяма любов към храната като вашата, и готови да предадат знанията си и методите си на вас.


 

В UFS Academy ще можете да откриете и иновативни техники при ползването на СУВИД метода , като и нови рецепти. Освен това, за всички кулинари ще има обучителни материали за техниките и готвенето на растителна основа, а както всички знаем, зеленчуците са изключително комплексни.

Тук бихме искали да споделим и още едно предимство на платформата, което от Chefs Club Sofia вярваме, че значително ще допринесе в развитието на всеки професионален кулинар. Наред с интересни техники и рецепти, в UFS Academy ще предлага и огромно количество съвети от колеги по света.

Не на последно място, в UFS Academy ще можете да намерите събрани полезни съвети, които ще ви помогнат в презентациите ви и същевременно ще ви вдъхновят за нови идеи.

Това е само малка част от бъдещите лекции и видео презентации, които ще намерите в UFS Academy, създадена от Unilever Food Solution Global, за да помогне на всички готвачи по света. Тук може да намерите повече информация, както и да следите всички новини покрай академията:


Линкове на UFS Academy и Unilever Food Solutions

150 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички