• mitkoboev

Streat Fest София

Здравейте любители на гастрономията.


 


Този уикенд благодарение на” Бакхус” и” Пазари Възраждане” ЕАД за 4-та поредна година Женският пазар в София стана сцена на “ Бакхус” “Streat Fest”. Създаден и организиран с огромен професионализъм и разбира се любов към гастрономията.

Това бе едно от най-добрите места за любителите на храна и напитки, където всеки успя да се потопи в еуфория от вкусове.Макар и в епидемична обстановка фестивалът премина с много хубава емоция и приятна музика .И естествено в него взеха участие най-добрите готвачи, производители, дистрибутори, барове и професионалисти занимаващи се с гастрономия. Всеки присъстващ можеше да се наслади не само на хубави храни и вина, но и на уникални крафт бири и да стане част от новата бирена революция в България. Освен това всички гости имаха възможността да се насладят на безплатен урок как да готвят меса с най- модерни методи в кулинарията .

Не знам дали е имало по-приятно място, където да отидете през тези два почивни дена ако не на Женският Пазар.

Тази година за пръв път взе участие и нашият клуб. С техника и любов колегите готвачи от “ Chef Club Sofia” приготвиха едно уникално меню. В него се виждаше как миналото и настоящето се сблъскват. "Вкус и спомени" - това бе девизът на менюто. Само една хапка от десертът “Виолетка” ви връща назад във времето.


 


Тук ще Ви покажем малко снимки от събитието:107 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички