Партньори и Спонсори

Его Шефс

bgLogo Final_chefsego.png

Представяне

EGO Chef предлага висококачествени кухненски униформи,  голяма селекция  от собствено производство и също така вносни. Гаранция за дълготрайно качество. Препоръчваме техният професионализъм и експертност да ви помогнат да намерите най-удобните униформи за вас и бизнеса ви.

Контакти

Клог ЕООД

klog-bg-official-logo-2а.png

Представяне

„КЛОГ“ ЕООД е фирма, която изцяло е посветена на грижата за човешкото ходило. Основна дейност на дружеството е търговия на едро и дребно с работни, ортопедични, комфортни и ежедневни обувки.

Фирмата предлага голям избор на модели и цветове професионални обувки подходящи за работа в ресторанти, хотели, кетъринг, сладкарство, хранителна промишленост, спа центрове, болници, лаборатории и други. Обувките отговарят на всички изисквания на Европейските стандарти.

Контакти

Двата Щъркела - Солинген България

2storks-bulgaria.png

Представяне

Двата Щъркела (Солинген - Цветко Георгиев и син) са официални представители и вносители на Солинген за България. Включват богата гама от ножове, инструменти и пособия за готвачи и месообработватели. Запазен знак са двата бели щъркела в червен кръг. С тях е свързан и прелетът на семейната фирма, тъй като ’’една птичка пролет не прави’’, но ‘’Двата щъркела’’ правят пролет в България.

Контакти

Змееборец ООД

1494486743qpcgyx.jpeg

Представяне

Змееборец ООД е доставчик  и производител на аксесоари, и оборудване за сладкарство, пекарство, кетъринг, карвинг и ресторанти.

Официален вносител на водещите марки за силиконови форми и продукти за сладкарство. Имат собствено производство на редица консумативи за приготвянето на сладкарски изделия.

Контакти

Олимпорт

Olimport-logo.jpg.png

Представяне

Олимпорт е утвърдена компания в хранителния сектор, предлагаща висококачествени зехтини, маслини, балсамико, сушени домати и други средиземноморски продукти. От 2007 година Олимпорт е ексклузивен представител на водещи производители от Гърция, Испания, Италия и България, чиито продукти се одобряват от екип професионални готвачи.

Повече от 10 години подкрепя развитието на кулинарията и професионалните готвачи в България като участваме активно в обучения, изложения, кулинарни събития и благотворителни каузи.

Техни основни партньори са Българската Асоциация на Професионалните Готвачи и нейните регионални структури и HRC Академията, където имат възможността да подкрепят обучението на младите студенти.

Контакти

БеГе Sandwich Shop

БеГе.jpg

Представяне

Дело на две изключително дейни момчета и членове на Шефс Клуб София, Шеф Антон Костов и Сладкар Георги Андреев. Решават, че пътя към добрата българска храна минава през уличния вкус, и така се ражда БеГе. Място за висококласни сандвичи направени на място и с предимно български продукти. 

Контакти

Биорест

LogoBiorest.png
logo-freeze-dried-transparent-1.png

Представяне

Биорест е на българския пазар от 2006г. освен официален вносител и дистрибутор на продуктите на испанската фирма Sosa фирмата се занимава с производство на богат асортимент на лиофилизирани плодове, цели и на прах от техните партьори Freeze Dried BG. Организират редица семинари където представят модерни техники, които да разчупят мисленето и презентирането на ястията. Винаги готови да спонсорират младите готвачи и да участват в различни активности.

Мисията им е, чрез техните продукти да провокират готвачи, сладкари и бармани да мислят нестандартно, да бъдат по-модерни и креативни.

Контакти

Произведено във Фермата 

57373071_279110109702255_769898216089137

Представяне

Произведено във фермата е фермерски фестивал на семейни ферми  и малки производители, които правят автентични храни от натурални продукти и по традиционни български рецепти:  сирене, кашкавал, кисело мляко, мед и пчелни продукти, сладка, яйца, месо, сезонни плодове и зеленчуци, билки, подправки и др. Организира се всяка сряда пред Министерството на земеделието в София.

Контакти

Microgreens Bulgaria

95439660_559166171258746_497718101798813

Представяне

Микрогрийнс България е производител на микрорастения, ядливи цветя и сезонни зеленчуци. Идеята за Микрогрийнс България се е появила преди повече от 5 години и започва да се реализира преди повече от 4. Водени от желанието им, да дадат достъп до качествени и наситени на микро и макронутриенти храна, компанията се основава на това, да се грижи към клиентите и всяко стръкче.

Контакти