Свържете с Нас

Ако желаете повече информация как да допринесете за организацията, за членство, генерална информация или за колаборационни проекти, запишете вашите данни и ще се свържем в най-кратък срок с вас.

ul. "Angel Kanchev" 18, 1000 Old City Center, Sofia, Bulgaria

Благодарим ви!

Партньорство и подкрепа

Вашата подкрепа е важна за нашата работа в Шефс Клуб София. Има много начини, по които можете да допринесете за нашите каузи и всяка наша успешна стъпка. Това което поемате, отива много в това да ни помогне да изпълним мисията си. Научете повече за това как можете да се включите и заедно да изградим силна подкрепа за членовете ни.

Направете Дарение

Two Men Shaking Hands

Партнирайте си
с нас

Консултации и
Проектиране

Направи Промяна

Нашата организация винаги оценява щедростта и участието на хора като вас, като всеки принос е насочен към превръщането на Chefs Club Sofia в още по-добра организация с нестопанска цел, отколкото досега. Искаме да ви предоставим точната и подходяща информация, отнасяща се до начина ви на поддръжка, така че не се колебайте да се свържете с нас с вашите въпроси.

Помогнете ни да се издигнем

Това е един от най-простите начини да помогнем на нашата кауза. Вярваме, че най-добрият начин нашите инициативи да бъдат успешни е общността да се включи активно. Това е лесен и ефективен начин да допринесем за страхотната работа, която вършим в Chefs Club Sofia. Свържете се с всякакви въпроси за това как можете да си партнирате с нас днес.

Отваряне на ресторант и имате нужда от напътствия, за да превърнете мечтата си в реалност? Искате да изведете ресторанта си на следващото ниво? Търсите ли да се откроите на наситения пазар? От разработването на няколко нови ястия до стартирането на чисто нова концепция от нулата, нека Шефс Клуб София ви помогне да постигнете целите си с нова гледна точка от опитните ни професионалисти в организацията. Свържете се с нас за безплатна първоначална консултация и нека да допринесем за изграждането на вашия успех. Хайде да сготвим уникални неща.

Позволете ни да докажем експертизата ни